Tak jako slunce

Tak jako slunce

Anotace: ..tmu poznáš až když nic nevidíš.

Možná, že za týden, měsíc či rok
budu usínat s pocitem, že ji nemáš
Možná s otázkou proč je všude tma..
Může být ona tvoje Slunce, které přestane svítit?
A dá se vůbec bez světla žít?
Možná, že ano!
Ale taky možná, že ne!
Vím přece jak je ona pro tebe důležitá.
/TAK JAKO SLUNCE/
Tmu poznáš
až když nic nevidíš..
A to je ta láska?!
Kterou poznáš teprve až skončí.
Chceš vůbec aby skončila?
Poznat tmu?
Poznat samotu?
Ale poprvé poznat co je milovat.
Až když už vlastně milovat nemůžeš.
A to je ta láska..kterou znáš..
A přitom jsi ji nepoznal..
Autor Dedillope, 26.04.2009
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu se v tom ztracim ale jinak pekny :)

26.04.2009 12:47:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí