Toužím lásku dát

Toužím lásku dát

Anotace: ...........................Milovat neznamená jen mít rád. Milovat je věřit a pravdu znát. Milovat je odpustit a znovu podat ruce. Milovat je darovat svou duši i své srdce.

Nesmysl, říkám ti to více dní,
Že na to míň jak týden nestačí.
Když ti láska otvírá
okna co jsou zavřená.

Nemožné psáti dopis pozpátku.
To patří dál ke každým začátkům.
jednou a nebo více..
tebe líbám na tvoje líce...

Nevěříš,že tě ráda stále mám,
když jsi u mě já jen roztávám.
Půlnoc je zas tak blízko.
Tak pojď k nám a nelítej nízko.

Všechno co dává život jen,
Člověk chce lásku dát.
Jen tobě lásko k nohám tvým,
A dál ať bůh soudí nás,
jen ať soudí nás..
Autor Sarishka, 28.04.2009
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí