Tak trochu teskno

Tak trochu teskno

Anotace: ...

Já vím, že už se nesetkáme
rozbitá něha, z srdce kámen
a dole v krku divné stahy
poslední pozdrav z noční Prahy.

Tak trochu teskno v víru města
tak trochu teskno dnes mi jest a
v schránce prázdno, v mailboxu spamy
kolem to teskno, které je mi.

Jako by srdce přestalo tlouci
jak bez pomoci pro tonoucí
i přes to všechno život dál plyne
příběhy končí, začínaj jiné.
Autor gentoo, 28.04.2009
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, ziriant, jesterka, visla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi.

28.04.2009 21:40:00 | visla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí