Na vagónech

Na vagónech

Anotace: ...

Hledal jsem ji v parku
tahal za sebou
provazce
motýlů
(sta)
motýlů
barevných
vázal na opěradla
nově natřených laviček

Na nádraží nečekal jsem
na vlak od Kralup
jen zíral do
kolejí
(a)
kolejí
se vyptával
potichlými tóny
jestli si pro mě přijede

(motýli)
zatím lítali
mezi odstavenými
vagóny s lichými čísly
a lámali si o ně barevná křídla
Sbíral jsem je cestou domů
aby vítr neodvál
do ztracena
(naději)

Toužím
toužit

Hledal jsem ji na dně vína
utopenou v levných hroznech

Chtít
chtíč

Čekal na ni u rybníka
počítal kruhy na hladině
od padajících kapek deště podzimu

Milovat se
při svítání




Jednou jsem ji zahlíd z okna
pod stromem
se válela
?
láska hnila
jak stará bluma
Na vagónech otazník.



Už netoužím po milování
Už nečekám
na ni
nikdy
víc
.
(motýli bez křídel
se
vznesli
z hrobů)
Na vagonech vykřičník
!
Autor chroust17, 29.04.2009
Přečteno 345x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, efeeez, Dota Slunská, ziriant, Indigo, Isquieasuus, BARBYE, Unyle Pěl, Pešulka, Churry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, když ne na vagonech, co třeba lokomotiva :)

29.05.2009 05:23:00 | BARBYE

Jsi vážně fantastickej! "o)

01.05.2009 17:49:00 | Churry

...už dlouho jsem nic podobného nečetl Jirka

29.04.2009 14:40:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí