Bez Tebe...

Bez Tebe...

Anotace: nevím, co bych k tomu ještě řekla...snad jen jestli můžete zhodnotit jak se líbí/nelíbí, děkujii;)

Jaké to je je být bez Tebe?
dívat se smutně na nebe?
Něco mi schází,
v zádech mě mrazí...

Je mi smutno když vzpomínám
na šťastné chvíle myslívám...
Jenže to bylo a už není,
už zbylo jenom to snění.

Vím, že se tak muselo stát,
vím, že víc ze sebe neumím už dát...
Takhle to je dáno a tak to má být,
zlé věci už se nám nebudou dít..

I když to teď bolí, teď se trápíme,
spolu už být nemůžem, ač si sebe vážíme.
Neměj strachy, přijde jiná
která bude hodná, vlídná, milá
znovu to bude Tvé štěstí,
neboj, jednou přijde, držím pěsti!
Autor Soledad, 01.05.2009
Přečteno 485x
Tipy 9
Poslední tipující: Lawliet, WerunkaaXD, jesterka, Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ty pocity znám...
Úžasná báseň...

12.05.2009 17:19:00 | Lawliet

vzláštní
smutek bude
jako přicházení
ve světlo dení

01.05.2009 16:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí