Na vrcholku

Na vrcholku

Anotace: +++ Vzpomínky na Pustevny +++

Na vrcholku všech skal
Tam kde si vítr s korunami stromu si hrál
Tam kde jsi se dotkl červánků
Tam kde jsi měl čas na háku
Spatřil bytost, jež srdce tvé uchvátila.
Ne, ač tak vypadala, nebyl to anděl ani víla.

Slunce tváře hřálo
a ty sis myslel, že se ti to zdálo

Paprsky dopadali dolů do údolí,
ptáci na obloze se proháněli.
Ovšem tys byl něčím jiným uchvácen
Přemýšlel jsi zda nejsem sen.
Napřáhl jsi ruku, chtěl ses dotknout mých dlaní
Čekal jsi, že se probudíš ze svého snění.

Má dlaň tu tvou hřála,
vážně jsem se ti nezdála.

V mém srdci bylo zaplněno prázdné místo,
chci ti tolik dát, ty víš to.
Vždy když se naše pohledy spojí,
krásné teplo mým tělem se rojí.
A když jsi pak vzal mou dlaň do té své
mé srdce bylo náhle přešťastné.
Autor Certain Expiry, 01.05.2009
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí