Kdo?

Kdo?

Anotace: tak nějak...nevim co sem napsat..posuďte sami

Sbírka: Pajovi

Kdo zohýbal stébla trávy
chodidlem lehkým jak dech?
kdo tančíval Ti valčík
ve vlasech?

(Umřel, je pohřben
a zapomenut)

Býval Tvým andělem
touhou nevděčnou
býval, Ty chtěla jsi
být jen jeho slečnou.

(Odešel, kroky jeho
nečeří Tvé vody)

Řekni, co uděláš
se svými sny
řekni, on vydá se
v šlépějích tmy.

(nevíš, že touží
po smíru)
Autor Petite Francaise, 02.05.2009
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Ctěný pán, Stoneman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Qui est l'homme de ta vie, petite francaise?

TIPuji:)

02.05.2009 23:36:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí