Zbytky ...

Zbytky ...

Anotace: odnést si věci od bývalé bývá bytostně bolestné

V krásném dnu plném Slunce,
kráčím pro zbytky své Lásky,
kráčím k ní nese její pozůstatky.

Vstříc promarněným slibům,
a nevyřčeným otázkám v očích,
blízko svým vlastním výčitkám.

Netuša proč, seberu své zbytky
a mezi němými výkřiky jejich vzteku,
odcházím s vlastními zmatky,
k budoucnosti bez naděje ....

A zbývá jen otázka Proč ...
Autor Troubelín, 03.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Ovádko, Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trocha to drhne a tím se mě to líbí. Píšu o moc hůř.

09.06.2009 13:17:00 | Ovádko

líbí se mi to dávám super tip

06.05.2009 12:12:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí