Dal si mi navždy sbohem

Dal si mi navždy sbohem

Anotace: Tohle se naštěstí nestalo, ale vžila sem se do své dalo by se říct kamarádky

Jak se to vlastně stalo,
Bylo to moc rychle,
Po tobě mé srdce prahlo
A náhle všechno ztichne,

Proč si mě opustil tak proč?
Prázdnota je uvnitř mne,
Nemůžu říci hej rup a skoč,
Nastalo to toho černého dne,

Políbil si mě a jel si domů,
Zamilovaný a v pohodě,
Však slyšela sem zvuky hromů,
Uvízl si v dopravní nehodě,

Ťik, tak, ťik, tak, ťik tak,
Sedím a nechci tu už hnít,
Doktor otevřel dveře „CVAK“
A prý budeš na vždy jen snít,

Nééé křičím do černého ticha,
Slzy padaj hořce na zem,
Už neprožiji s tebou krásna,
Chci se utopit a plout dnem,

Nemohu se nadechnout hluboce,
Konečky prstů mám jak z ledu,
Najdou mě ráno v zamrzlém potoce?
Bez tebe já už nic nesvedu!!! …promiň
Autor Gamy, 24.10.2005
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle věci se bohužel stávají... :-(

25.10.2005 12:15:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí