Láska

Láska

Anotace: Tak trošku sentimentální, ale pravdivá...

Ospalým krokem vchází
nezdraví, neodpovídá, mlčí
jenom je, má v sobě něhu
a dokola svou vlčí mlhu

Není vidět, nevidí,
není slyšet, neslyší
mlčí, stojí, stále je
mlhou svou tě přikryje

Neodchází, zůstává
skrz tebe dál proniká
pronikne a zůstane
navždy s tebou potom je...
Autor nelyccka, 24.10.2005
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy i takhle působí, výhled do reality zakrývá...

25.10.2005 12:42:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí