Bouře

Bouře

Anotace: To co mi tě připomíná...

Zase další den
je šedý jako myš
myš co hledá skrýš
o níž neuslyšíš

Mraky pokryly oblohu
a déšť zkrápí zem
víc trápit se už nemohu
utíkám až sem

Vítr stromy ohýbá
blesk rozetnul vedví nebe
tráva se pod tíhou prohýbá
mně to připomíná tebe

Bouře zuří děsivě
láme bezbranné stromy
to lámání zní tesknivě
vždyť ty stromy boří domy!

Já stojím uprostřed běsnění
zrak upínám na mraky
teď zbývá mi jen smutnění
kéž bys tu byl taky

Déšť stéká mi po tváři
a máčí moje rty
vidím andělskou záři
to na nebi jsi ty

Slepil mi vlasy v prameny
světlo už vidím jen
mé nohy jsou tak znaveny
klesám na mokrou zem

A ráno mně najdou mrtvou…
Autor Amazonka', 05.05.2009
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí