Soukromá válka

Soukromá válka

Anotace: Nikdo se nikdy nedoví, kdo je vítěz a kdo je poražený...

Vedu s Tebou lásko
soukromou válku o přežití
i když míváš náskok
jsi častokrát na zabití

bráníš se a škrábeš
často však neodolám
ve tmě domněnek tápeš
když Tě nezavolám

nejsem sám přec ani Tvůj
však bereš co se hodí
říkal už děd moudrý můj
že takhle nějak to chodí

já prost myšlenek co sžírají
mozek, srdce i duši,
pln dojmů které varují
smlouvu s láskou tu nadobro ruším

dřív než mé srdce
naději utopí v moři
Tvé rozhoří se tak prudce
až na popel pergamen shoří

pak naposled s Tebou proletím
peklem, rájem i prokletím...
Autor Adam Piston, 05.05.2009
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Lota, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí