Sen

Sen

Anotace: Zase moje oblíbené téma :-)

Sen

Usínám - ve snu chci nechat zdát si jen jednu osobu.
Chceš hádat kdo to je ? Nemusíš - má tvoji podobu !

Přicházíš...
tvé kroky jsou tancem labutě na hladině klidného jezera.
Jdeš zlehka blíž a trochu zdáš se být nesmělá.

Přicházíš...
chtěl bych znát zákoutí tvého krásného těla.
Z představy mráz jde mi po zádech - vážně tak jsi to chtěla ?

Přicházíš...
jsi osmý div světa s tváří anděla.
Okouzlíš každého i kdybys nechtěla.

Přicházíš...
bájná Helena by se před Tebou styděla.
Kdyby jen na dálku - třeba jen krátce Tě viděla.

Přicházíš...
drobné rty kreslí Ti úsměv na tváři.
Tvůj pohled na nebe oblačnou oblohu rozzáří.

Teď však jsem se probudil - okolo nový je den.
Kam jsi mi zmizela...........kam zmizel ten sen?

(LSI, 21.10.2004)
Autor LSI, 21.10.2004
Přečteno 1087x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí