Vztek

Vztek

Anotace: ...skoč...

Mám vztek
Vlastně ani nevím proč
Mám na Tebe vztek a z očí
Se linou blesky
Skoč
Z útesu anebo z hráze
Pak bude se mi myslet snáze

Prudký vztek
Už mě nemáš rád
Já to nechci nikam hnát
A bránit se –
Tak proč
Tak ze skály skoč

Jsi úskočný jak perla v moři
A já skrytá ve svém hoři

Neubližuješ mi
Zkrátka jen
mÁm dojem že být se mnou
..není Tvůj sen

snad jen jsem zmatená a tápu v citech Tvých
snad jen zamrzl mi na rtech smích

miluji Tě?

Říkám jen

Pojď se mnou dnes ven

Nevím, zda Ti ho mohu říct

Skoč

Do propasti mojí duše

Nezeptáš se

Proč?
Autor Ammazonic, 06.05.2009
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Psavec, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow moc kwasna davam ST

06.05.2009 17:29:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí