podvod

podvod

Anotace: podvádění

Mi dva spolu chodíme,
nech cizí holky,prosím tě!
Proč chodíš za nimi?
a směješ se jen s jinými?

Ty mě podvádíš,
teď se i rozchazíš.
Proč tak málo jsi se mě věnoval?
a hned si bejvalí zavolal?

Zklamala sem se v tobě!
Naší lásku nechám v sobě!
Autor petulak124, 07.05.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí