vrať se mi

vrať se mi

Anotace: o klukovi po kterém jsem chtěla aby se vrátil

Chci vrátit zpátky čas
a slyšet znovu tvůj hlas.
Jsem jak tělo bez duše,
neříkám to vůbec tiše.

Vrať se mi zpátky,
dovolím ti sázky.
Já tě tu moc potřebuju,
tkaničku si zavazuju.

Chtěla sem tam být a bydlet tam.
Proč jsi tam však nebyl sám?
Se smutkem sem odjela
raději sem se zabila!!!
Autor petulak124, 07.05.2009
Přečteno 353x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí