Jsi má láska

Jsi má láska

Anotace: vyznání z lásky...

Mé srdce plane,
plane pro tebe.
Pouhé pomyšlení na tebe mi zrychlí dech,
mé srdce začne divoce bít.
Při vzpomínce na tvůj polibek zapomínám, kde jsem a co dělám.
Pomyšlení na tvůj dotek,
když u mě nejsi,
je nesnesitelné.
Než se ho dočkám, uplyne spousta času.
Těším se na tebe na každé tvé slovo, polibek a smích.
Tělo i duše by chtěly u tebe být,
zatím můžu jen snít.
Až tě konečně obejmu,
nebudu tě už chtít pustit.
Jsi má láska,
patří ti mé srdce.
Naplňuješ ho láskou, vášní, něhou, štěstím, spokojeností…
Jsi rytíř, který opět dal mému životu smysl…
Miluji tě!
Autor Monika Lily Serena, 08.05.2009
Přečteno 499x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Lioness, Bíša, Alasea, Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí