Zase šťastná!

Zase šťastná!

Anotace: Myslím si že je v té básničce vyjádřené všechno...

Probrečené noci já nechci již znát,
jsem moc šťastná že tě mám.
Společně se můžeme smát,
ani ty ani já nikdo nejsme sám.

Nikdo není bezchybný a ty to chápeš,
není nic co bych na tobě nemilovala.
Podám ti ruku když vidím jak nahoru se sápeš,
nemám sílu na to abych tě nějak zraňovala.

Jsi moje štěstí jsi láska má,
potkala jsem tě hrozně ráda.
Jsi jediný kdo mě teď objímá,
mám v tobě lásku i kamaráda.

Žádná deprese mě už neutápí,
nechci již skončit v temnotě.
Ani jeden z nás druhého neztratí,
mé srdce již neupadne samotě.

Děkuji že miluješ a nikdy nezradíš,
děkuji za to bohu každý den.
Ty jediný mě ničím netrápíš,
tohle byl můj největší sen.
Autor VelunkaK, 09.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí