Málo se sdílíme

Málo se sdílíme

Anotace: ...

Málo se sdílíme
Bídní žrouti času
Naše oči se míjí
A zprávy v nich
Zůstávají bez odpovědí

Málo se sdílíme
A těžké je si pomoci
Je nám třeba tmy a ticha a svící
A to je dnes velký luxus

Málo se sdílíme
A macecha únava
Nám brzy klíží oči
Vím,že je to přechodné
Ale jde mi o ten pocit

Málo se sdílíme
Ještě že pouto,
které nás drží
Je stále ještě láska
Autor hasim, 09.05.2009
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Tygropes, kikis, Indigo, WAYWARD, hanele m., Petrik78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásné, překrásné a ještě jednou překrásné :o)

20.07.2009 13:19:00 | Agniezka

...ať to pouto vydrží, ST.

14.06.2009 21:43:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí