Opět láska a láska a láska

Opět láska a láska a láska

Anotace: timto se mi vždycky uleví

Láska jak sametový to květ
a na ní ranní rosa stála,
jak by se chtěla dívat na svět,
když se ještě ani neusmála.
Ty svou láskou mě hřej,
nebuď jen kamarád,
srdce mi dej
nechtěj ho brát.
Štěstí letí,letí zdaleka
a cesta ke mně je příliš daleká.
Letí si rájem,
snad někdy doletí,
možná to budou desítky století.
Autor Andy, 22.10.2004
Přečteno 812x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí