Rozbouřená řeka

Rozbouřená řeka

Anotace: ....

Rozbouřená řeka duše
Srovnává se s rytmem buše
A nejde to –
Nezkrotná jak lvice
A žhavá od plamene svíce –
Když skloubí se srdce s myšlením –
Snad na chvíli se v lidstvo začlením,
Však ne tak, abych šťastná mohla být
A vedle vás v příměří klidně jít –

Nemožné
Zhasínám lampion
A zjišťuji
Že sama
Peklem
Sprintuji –

Bolestivá únava
Se srdcem mým si zahrává
Jsem v pasti a ven nemohu
Když Ty mi šlapeš na nohu

Nelze se vyvléct
A zas utéct dál –
To bys nebyl Ty,
Aby ses mě bál –

A tak stále po Tvém boku,
Čím víc mě držíš,
Tím víc chci s Tebou být –
Čím dýl jsi se mnou,
Dáváš mi lásku,
Tím spíš já nemohu od Tebe odejít –

Pomalu mne získáváš,
Všemi způsoby mne dostáváš –
Zjišťuji, že bez Tebe
Nad hlavou není nebe..

Osamělá lvice
Ve stádu srnců snad –
Lvice nechce soupeřit,
Má jen po zážitcích hlad..

Jak žít po boku lidí,
Jež jinak věci vidí,
Jak skloubit lásku s myšlením,
Vím, já se nezačlením
Do stáda
Tak to vnímám
Přesto mám chuť s Tebou být,
Když Tvoje srdce snídám…
Autor Ammazonic, 11.05.2009
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, enigman, Psavec, labuť, Házté, al-pacino, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí