Zamilovaní

Zamilovaní

Anotace: Černá srdce, temné duše, z hloubi pekel vyzvednuté...

Již krví plní se stíny,
v sladkých žilách soumrak spí,
touha a vášeň halí mé rýmy,
o temném místě v nemž srdce sní...

Můj anděli temný,
tvůj soumračný stín mě halí...
ve Tvém objetí...
nočního strachu opojení..
srdce potěšení...

Já chtěl bych být anděl...
mít křídla rozprostřený...
ve Tvé noci bych se vznášel...
z řetězů uvolněný...
být temným sluncem země...
co dává nám naději...

Temnota j e mým dnem...
žíly plní noc krví...
zakrádaj se stíny...
temným hradem...
z tajemnými zákoutími...
mé přání...
mého srdce...
ochutnat Tebe!

Chci vidět to peklo v tvých očích,
tu hořící vášeň sytou hladem-
být obklopen tajemným strachem,
chci pocítit ten přepych,
dotykem vynést euforii,
ve vzrušující agónii...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 11.05.2009
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: Hedvika, Meriel, labuť, al-pacino, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silné,bere to dech..

12.05.2009 12:25:00 | Meriel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí