Píšu ti zas

Píšu ti zas

Anotace: tahle báseň je ze života a pro mě velmi intimní o nenaplněné lásce

Píšu ti zas

Píšu ti dnes-v tmavé noci,
Kolem je jen zvláštní chlad.
Zůstala jsem bez pomoci,
Proč? Že chtěla jsem tě milovat.
Až bude ráno -slunný den,
a budeš číst tyhle řádky,
už budu snít ten věčný sen,
Už nic nepůjde vzít zpátky,
třepe mnou zimnice
lásko sakra tovůbec nevadí
že jen ten stesk mě pohladí
že za chvíli vše změní se


chci ti jen říct


Zabil jsi ve mně duši,
zabil jsi ve mně chut’žít.
Když tě nikdy nemůžu mít,
to raději nebudu žít.
Já prostě už nechci jen snít.

Sakra promiň, ale já to tak nechtěla,
to něco uvnitř se rozhodlo
a já zbláznila se do tebe docela,
snad to srdce za to nemohlo.

Máš svou lásku -mě ne,
to se nikdy nezmění,
já zase celá patřím tobě,
v sobě nosím tohle vědomí.

A jelikož vím, že tohle nemá řešení,
skončím raději v hrobě.
Kde mám brát svá těšení?
Míjet se ve stejné době,
to není život to je strast,
tvé oči jsou věčná past.
Sbohem můj vášnivý stíne,
zítra už bude všechno jiné…….
Autor MorrisonJim, 13.05.2009
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Peaceter, contionor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta báseň se mnou vážně cukla, nejspíš proto že něco podobného znám...
moc se mi líbí je hodně procítěná..

15.05.2009 19:54:00 | Peaceter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí