co bude dál?

co bude dál?

Anotace: ...

Dneska jsme spolu, ale co zítra?
Co bude za měsíc, co bude dál?
Dneska mi popřeješ dobrého jitra,
za pár let nevíš, že jsi mě znal.

Dneska jsme šťastní, budem však navždy?
Máme i nadále jak ve snu žít?
Nebo se na lásce dopustit vraždy...?
Jaká jen budoucnost měla by být...

Dneska vím jistě, co chtěla bych časem.
Snad naše touhy společné jsou...
Tiše ti pošeptám nejistým hlase:
"Je snazší kráčet životem v dvou"
Autor bellis perennis, 14.05.2009
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Šerák, Jiparo, Alasea, zrrrr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně zbytečně moc nepřemýšlet:)

16.11.2010 15:18:00 | Šerák

..jistě, ve dvou se to lépe táhne :)

18.05.2009 08:55:00 | Jiparo

hmm ... dobrá věcička ST

14.05.2009 20:26:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí