Miláček

Miláček

Anotace: oblaka a oblaka

Miláček
vybarvuji tohle slovo
a plním ho

miláček
zůstalo mi na jazyku
a nechce se dát spolknout

kolik srdcí roztrhalo
kolik slz se narodilo
pro to slovo
pro ten pocit
pro tu lásku
pro ten malý kousek věty
mezi dvěma zlými světy
miláček...
...jen ho vybarvím
Autor Lasska, 23.10.2004
Přečteno 950x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí