Odpouštím ti opravdu?

Odpouštím ti opravdu?

Anotace: ...

Odpouštím ti to,
že si mě svedl a podvedl.
Že si mi lhal a bez ostychu
sis ode mě všechno bral,
že si mi sliboval a neplnil!

Pustil sis mě k sobě
a pak si mě opustil,
líbal si mě a pak si uhýbal.
Díval ses mi do očí
a po té se mi vysmíval.

Objímal si mě,
a pak mě odháněl.
Já milovala jsem tě
a nenáviděla zároveň.

Odpouštím ti, ale sobě nemůžu,
protože tě pořád miluju...
Autor Kariš, 16.05.2009
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Dádinka, jesterka, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí