Vědět či nevědět

Vědět či nevědět

Anotace: ...

Nová vize působí jako past,
však kdo neví, netuší,
je ticho,
jen krize říká, jsem tvá.
Proč je tu smutek,
smutek krutý,
není můj.
Chci se radovat,
chci křičet kdo jsem já,.
Kdo jsem já?
Nevnínám cizí,
chci jen své.
Netuším co se to děje.
Otřásá se myšlení,
kdo nevěděl raduje se.
.Kdo ví posmutněl.
Láska je krásná
kdo neví je smutný.
Vím ,
nevím kde jsem.
Proč tu jsem?
Ticho zní.
Údery srdcí zvonů,
bijí a bijí.
Jsem to já?
Kdo to je?
Netuším kdo zvoní,
můj tón krásných chvil jsi ty.
No tak pojď ke mne, jsem tu sám.
Chci být s tebou a vniknout do krás jednoho člověka.
Jsi krásná mohu tě mít, chci tě mít.
Touha obléká krásný šat,
Vyrážím za tebou,
radost.
Vnímám tebe,
sním o tobě,
chci,
být bez stesku.
Prosím pojď jen pojď
Stesk hyne,
jsem s tebou.
Radost.
Pojď radosti,
slyším tvé srdce.
Miluji.
, toužím.
Miluji tě.
Autor Carlos, 16.05.2009
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, sophia92, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...protože přesně nevím,tak jen tip

16.05.2009 23:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí