"SLOVA"

"SLOVA"

Anotace: Básně pro Lenku!

Sbírka: J.Černý - Láska mnoha podob

Smích,
tvůj sluníčkový smích,
ten slíbat byl by hřích,
jo hřích.

Vždyť to je to,
co právě hřeje mě.

Náš svět,
je plný křivých vět,
sžitých v jeden velký klam,
lásko má.

Až teď,
co utápím se v něm,
já cítím, že tě mám,
opravdu mám.

Tak vstaň,
vstaň a bojuj s ním,
pro těch pár slov,
a kousek něhy.

Můj život klidně vdej,
hlavně se nevzdávej,
láska nemajíce břehy.

Ty víš,
i ve svém snu mě zříš, ¨
při tobě budu stát.

"Jen těch pár slov,
slov, která zahřejí,
já toužím tobě dát."

Da da da da da...

"Jen těch pár slov,
slov, která zahřejí,
já toužím tobě dát."

"Jen těch pár slov,
slov, která zahřejí,
já toužím tobě dát."

"Jen těch pár slov,
slov, která zahřejí,
ti řeknou... MÁM TĚ RÁD..."
Autor Černý Jonáš, 18.05.2009
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí