Mít tě na dosah

Mít tě na dosah

Anotace: ....

Letmým pohledem jsem tě uzřela,
tak vzdálený, tak nedotknutelný
pro mne jsi,
pro tvůj dotyk, tvůj polibek
bych zemřela.

Já jsem ti však lhostejná,
ba víc,
jsem ti k smíchu.

Stojím před tvým zrakem a
říkám ti fráze obecné,
uvnitř však křičím ...
...chci něco víc,
ale ty to neslyšíš,
je to ve mně ztracené,
pro tebe já nejsem
žádný svůdce k hříchu.
Autor ninive9, 19.05.2009
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: bejbyyyy, Matty09, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poznám ten príbeh..hlavu hore..

20.05.2009 08:58:00 | bejbyyyy

dobre, hlavne prvni polovina;-)

20.05.2009 07:37:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí