Peklo s princeznou

Peklo s princeznou

Anotace: Ti, co obdivují, ti, co milují... Dopadají nakonec bledě.

Krása tvá jak vůně květů
všechny smysly zmámí,
na obdiv celému světu
dej tvář, které se jiní klaní.


Ty tvé oči nevinné
co uřknuly jejich duši,
zbraň v ruce nemáš, ne,
a moc ti to sluší.


Však to zříš, že jak tě cítí
tak růže začnou náhle kvést,
a kdyby jen to rudé kvítí
leč i oni sejdou z jistých cest...

 
Za tebou jdou jak loutka pouhá
ale ti chytřejší prchají,
holt blázny cesta čeká dlouhá
než konečně tě poznají.


Blázen jsem byla též 
snad s duší přečistou,
a ty nejdřív hodná víla
a pak peklo s princeznou.


Zvenčí drahokam mezi kamínky
však uvnitř jsi tak krutá,
přitom jsi andílek malinký
tvá minulost je hnutá.


Někdy říkám si krásko,
kéž radši bych i já utekla,
proč dláždíš nám lásko
tu krátkou cestu do pekla?

Autor genca, 22.05.2009
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: N.Ryba, WAYWARD, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi to libi:)

23.05.2009 17:23:00 | N.Ryba

ST! za poslední dva verše ...

22.05.2009 07:39:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí