POZNÁNÍ

POZNÁNÍ

Anotace: ...............

Sbírka: TAK

Poznání a zapomnění,
jako ohěn,světlo,uhašení..
Hřeje touhy,oslnuje,
prahne vášní pohlcuje.
Sladká slova minulosti,
co bolí,bodaj,lámaj kosti..

Slova které vánek stvořil,
v ozvěnách zněl v naše sny se nořil,
Ve tvých vlasech skotačil,
vháněl chvění do konečků žil..

Svěží byl jak slunce z rána,
vyjimečný jak bílá vrána,
bral si tvoje božské tělo,
když se celé pnulo chvělo..

....a já???....
Vidím stále opar jemný,
vůni něžnou, její stíny,
cítím dotek nekonečný,
je tak blízko je tak věčný..

Jsou to ony vzácné chvíle,
co jsou v srdci v mlze bílé..
Věřili v ně blázni citu,
jiný všem a divný světu..

V polibcích své hvězdy měli,
jak milenci noc,vzášeli se stále chtěli..
poznat mocnou přitažlivost,
pravdu nebe, jeho věčnost,
kdo nezažil nemá zdání,
kam až sahá jejich přání..
Když ohen zhasne,
je tu zapomnění.....
Autor PANGÁSIUS, 22.05.2009
Přečteno 454x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, JED, Holis, BARBYE, Quigleika, bejbyyyy, Matty09, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

21.06.2011 21:02:00 | PIPSQUEAK

mazec, za ST

22.05.2009 23:53:00 | Matty09

Je třeba oheň udržovat.

22.05.2009 23:02:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí