Pouštní růže vzkvétá

Pouštní růže vzkvétá

Anotace: Dostala jsem další šanci a jsem šťastná!

Je malá růže v poušti,
srdce její bylo na kusy,
své kořeny znova zapouští,
vidí už všechny životní plusy.

cítim lásku jako hrom!
je to ten blízký strom,
ten ji srdce znova slepil,
polibky ji ho ztmelil!
Autor KATHY, 25.05.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí