Moje láska

Moje láska

Anotace: Toto sem dnes napsala ve škole když sem na něho myslela

Tvé oči
jsou jak oči vlčí.
Ponořím se do světa lásky,
chce se mi brečet když vidím tvé vlásky.
Zdrtím své sokyně pro jiskru v tvém oku,
napij se taky lásky moku!
Jsi jediná láska co mám,
jediný důvod proš tu zůstávám.
Podlamují se mi z tebe kolena,
mojesrdce zavalila lásky lavina.
To jak si úžasný nelze popsat slovy,
chci být s tebou kdýž vylétaj sovy.
Autor Diana Bavorska, 26.05.2009
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí