Prohra

Prohra

Anotace: :)

Marnosti pocit v krabičce od čaje
vzalas mi klid s klíčemi od ráje
sypu si vzpomínky, zalévám vodou
dělám si odvar, tebou potvoro.

Stuhou si obvážu dopisy od tebe
do kamen nahážu, expresně do nebe
deštěm pak pod mraky, ucítíš stud
když kapky padají na tvoji hruď.

Obrázky v paměti, mění se v mžiky
oba jsme na trati se svými chříchy
tajnosti roztály nastalo temno
emoce prohrály a nám je to jedno.
Autor Ďábel sám, 26.05.2009
Přečteno 400x
Tipy 18
Poslední tipující: lovelienka, Raziel PsyDearth Characith, BARBYE, Bíša, Kapka, isisleo, Tacca, Psavec, Mbonita, Caracol, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I tak to někdy bývá...

29.05.2009 06:52:00 | BARBYE

..no, zas tak smutné to není..ženéééé :-)
..někdy je prostě a jednoduše..zničen starý svět..
..aby mohla vzniknout..nová hvězda..

26.05.2009 20:29:00 | isisleo

nádherně vyjádřené.. lec bohuzel smuténkové

26.05.2009 18:58:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí