Hrbolatá láska

Hrbolatá láska

Anotace: Psáno pro toho, od nějž bych nikdy nic podobného nečekala.

Myslela jsem si, že tě znám,
tohle jsem ale nečekala.
Teď vážně nevím, kudy kam
a dušička je ve mne malá.

Tudy? Či támhle? Já nevím,
vážně. Ptám se Tě,
pročpak se živíš trápením?
Což je ho málo na světě?

Doleva nebo doprava,
či rovně? Tak kam se mám dát?
Štěstí je krása vrtkavá...
... proč na mne stále liješ chlad?

Byl jsi vždy ke mně tolik milý,
přemýšlím, co se s tebou stalo.
Nebyla jsem tu jenom chvíli.
Což k zradě stačí takhle málo?

Čas nelze nikdy vrátit zpátky,
teď zbyly mi jen slzy.
Náš cit byl krásný, ale krátký,
proč skončit musel takhle brzy?

Já kráčím smutně do školy,
klopýtám, kotník rozbitý.

I krása skrývá výmoly,
příkladem, chodníku, jsi ty.
Autor Zelená okurka, 27.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: Zasr. romantik, Paulín, ota.pé, Kapka, Terulienka, jesterka, crac, Jenda P., Květka Š., takova, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je krutý,a láska jedna z jeho najraniacejších častí

03.06.2009 20:14:00 | Terulienka

lepší dřív,než později...líbí

27.05.2009 16:07:00 | takova

Moc pěkné,zvláště to ukončení...a jedna z nejhorších věcí je to,že to přichází právě od těch,od nichž to totálně nečekáme...jaj!

27.05.2009 15:33:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí