XXX

XXX

Anotace: ... nepotřebuje komentáře... Kristině jak jinak:)

Dívala se na mě tak
Jak to umí snad jen slon
Tím velkým smutným okem
Voskového Elvise

S hrdlem jako z bláta
(za mým čelem divoce třaskal ohňostroj)
Jsem seskočil mezi obliny ňader
Nadýchat se vůně ořechů a jablek

Kdo by to byl řekl, že…

Věřím tomu, že by voněla stovky světelných let
A nespočet velkých třesků by prošlo mýma očima
Kdyby naše smyslné propletení
(Ó to tvé vábivé syčení)
Nezlomilo jízlivé crrrrrrrrr…
Autor Herjann Skald Vargstjern, 29.05.2009
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné pěkné.....budík je sviňa:)

31.05.2009 18:20:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí