Najdeš a bereš

Najdeš a bereš

Anotace: """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Koťátko u cesty, malé a měkké,
ostré drápky a trochu prostořeké.
Beru ho do kapsy, na dlouhý výlet.
Ač mě to mrzí, chce ze mě šílet.

Je trochu tma a stěny nás drtí.
Nechutí pro život, děsíš mě smrti.
Lezeme po skále, padáme ke dnu.
Řekli jsme pa, a třeba zas v lednu.

Samotka bez světla, ex offo klíče,
diskurz je hotov pro jedno kvíče.
Hodiny stojí, je jedenáct šest,
mám nejvyšší čas, musím Tě svést.

Podniky ze zlata, nebo jen bída,
bez vindry na chleba, stejně si třída.
Zůstaneš v kapse, pryč nemůžeš jít,
ty drzé kotě, chci navždy Tě mít.
Autor Demedalex, 31.05.2009
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, ewon, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí