má E.M.I.

má E.M.I.

Anotace: psal jsem ji hned načisto jen takmz hlavy a tak má svý chyby, jen jsem to chtěl zkusit... někomu, komu jsem řekl:" nic neříkej, chci tě slyšet" Evě

až tu zas roztáhne svý krámy tma
a ty unavená budeš polehávat
připíchnu prst na tvý tělo
jehlu gramce do tvejch zad
a budu si tě poslouchat
od hlavy k patě, úplně celou
nechám hrát tvý tmavý oči
verše cizejch básníků
vůni a prach z cest
vyškrábnu z tvejch vlasů
východ i západ slunce
zašeptá z tváří
to co má bejt
nechám znít
z čar škrtanejch dlaní
bublinky sodovek plakat z rtů
jásot z děckejch her
z tý malý jizvy pod kolenem
strach z tvý husí kůže
blábolení sladký lhaní snů
z háčků řas
bolest ranní rosy z hladkejch nártů
kousky sebe zeza nehtů
pořádnej jazz z tvejch pih
touhu tvýho klína
hlad svejch rtů
z ostrejch hrotů ňader

prosím, nic neříkej
chci tě slyšet...
Autor kulishak, 29.10.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí