Sen měsíce

Sen měsíce

Hleď, měsíc o slunci sní,
o paprscích jehož moci,
které tak sladce hledí
do jehož očí
a on sám neví, co chtěli by říci...

A jak ve dne,
tak i v noci,
měsíc sní o krásném slunci,
nespí, jenom žasne,
jak krásné jsou její básně...

Básně, co nevím jak to říct,
slovy nelze vyjídřit...

Básně sladkých polibků,
těžce jemných dotyků
a úsměv, ten v její tváři,
znamená, co nevyjádří...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: betusss, labuť, Psavec, ziriant, no.signal, 6thSun, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí