Tvůj volný vztah

Tvůj volný vztah

Anotace: -

Nevím co si myslet
Při jednání s tebou
Po té co jsem vyslechl
Věty co mě zebou

Nevěřím jim zhola
Jsou to jenom fámy
Kdyby jenom nevzešli
Z pusy tvojí mámy

Nic proti ní nemám
I ona mě má ráda
Proč však místo tvých
Kryje moje záda

Nekladu si podle ní
Důležité otázky
Že prý zda to vedle tebe
Vydržím i bez lásky

Asi jsem si nepřipouštěl
Že mi dobře radila
Až do doby procitnutí
Když‘s mě prvně zradila

Nesnášel jsem z domova
Slova pojď si promluvit
Vždy jsem se jim vyhýbal
Snažil se je zamluvit

Nedivým se proto tvému
Výsměšnému pohledu
Chci jen mluvit o dešti
Když je bouřka v dohledu

Nemám rád tvé mlčení
Když řeším věci budoucí
Když mě potom odbudeš jen
Větou: „nejsi vedoucí“

Nebaví mě poslouchat
Jak moc mě máš ráda
Že však nežli přítele
Chceš jen kamaráda

Nechci dělat náhradníka
Ve tvém volném vztahu
Nechci si tě představovat
U cizího prahu

Nemůžu tě dostat z hlavy
Nemůžu tě ztratit
Musím to být zase já
Co má za dva platit!
Autor Bolder, 03.06.2009
Přečteno 430x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, poustevník Jirka, jesterka, labuť, Kars, Kes, Dejfor, Bíša, Kapka, Lea Aura, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojuj za pravdu, ty vyhraješ...možná

04.06.2009 09:52:00 | Kars

Někdy už je cena příliš vysoká...:-(

03.06.2009 15:46:00 | Lea Aura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí