Navždy....

Navždy....

Anotace: Navždy a Sbohem

Slyším ten vítr co tu hučí
a meluzína kolem skučí,
ve tmě je swětla málo
a nic co by hřálo.
Stačí jeden dotek tobě dát,
a hned přestaneš se milovat.
Co bez tebe budu dělat,
jak bez tebe budu žít?
vedle sebe chci navždy tě mít.
Andělé mi wšak otevřeli brány,
a myšlenky moje mě opustily samy.
Ted je ta chvíle kdy vidím tě naposled,
zapamatovat navždy chci si ten moment.
Každý večer až půjdu spát,
nade mnou na nebi budeš stát.
Na bílých oblacích budeš sedávat,
já ve svých snech tě budu vídávat.
Sbohem má lásko,již nikdy tě nespatřím,
navždy však jen tobě patřím.
Autor black_and_red, 30.10.2005
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí