Víš ten.....

Víš ten.....

Anotace: ..když láska umírá...

........rok s Tebou, bylo to krásný,
myslím, že jsme oba byli i šťastní
život si užívali a měli se rádi,
byli jsme pár, nejen kamarádi.

Ale poslední 3 měsíce, vždyť víš to sám
už není to ono, láska uplavala nám,
všechny krásný chvíle, někam se ztratili,
odnes je čas a ne jenom na chvíli.

Brečím každou noc, už nemohu dál,
já nejsem princezna, ty nejsi král,
cesta naše končí, ona není věčná,
ale i přesto za ní, byla jsem vděčná.

Teď každý sám, dál musíme jít,
novou cestu hledat a začít znovu žít.
Autor Jean89, 05.06.2009
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: Václav Sluka, PPetrushka, Házté, Dádinka, Bíša, Aka Kiss, Psavec, BARBYE, labuť, nejsembásník
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky doufám, že bude líp..Krásná báseň.St.

28.10.2009 18:55:00 | PPetrushka

bude líp, určitě...

09.07.2009 19:24:00 | Házté

Zase bude dobře.

05.06.2009 19:23:00 | Psavec

Přebolí a zase bude dobře...

05.06.2009 16:01:00 | labuť

něco končí a něco krásného začíná ...

05.06.2009 13:44:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí