Koupím si, milý andílku, nádhernou velkou postýlku!

Koupím si, milý andílku, nádhernou velkou postýlku!

Anotace: Po přečtení jistých dílek i ve mně zas ožil snílek...;o)))

Nádhernou velkou postýlku,
s krásně modrými nebesy,
koupím si, milý andílku,
halekat budu na lesy,

že toužím probudit Tvůj smích,
něžně Tě svírat v náručí,
přesvědčit Tě, že není hřích,
když hledíme si do očí,

a ač nás nikdo nenutí,
my milujem se navždycky,
jak párek bílých labutí,
nebo jako dvě hrdličky...

Měsíc zrak zakryl hvězdičkám
závojem z hustých oblaků,
diskrétně odvrací se sám,
zrodila se noc zázraků!

Tak křídla ukryj si v truhle,
a aury, té se taky zbav,
daruj mi něžné srdce své,
důvěry pln a bez obav...
Autor Kozoroh 1, 06.06.2009
Přečteno 575x
Tipy 18
Poslední tipující: Tanzania, batůžek na motorku, 5thelement, Kapka, carodejka, Psavec, labuť, Mbonita, Bíša, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miloučká líbí se mi moc.ST

21.06.2009 20:39:00 | Tanzania

Poetická báseňka.

07.06.2009 17:05:00 | Psavec

Něžná poetika...

07.06.2009 15:59:00 | labuť

...auru neodhazuj v dál

07.06.2009 00:09:00 | WAYWARD

jeden noční supertip!
kdo znás dvou to napsal líp?
za týden spočítáme tipy,
poznáme, komu se tu líbí...

06.06.2009 23:16:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí