V prach převtělená

V prach převtělená

Anotace: ...

Do drobných
smítek prachu
převtělená
mezi prsty propadá

nefoukej pohledem
slova s čepelí
laserovou

k zemi
pomalu klesá
v kapkách
bolesti
ztrácí dech

kořeny prorůstám
větvemi kráčet
vpřed nesvedu

volá sebe
linkou záchrany
mlčící nepřijímá
zanechaná
napospas

krajina v blízké dáli
v oparu slz duše
ztrácí podobu

díky ubývající síle...
Autor Sparkle, 07.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Štěpina G, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí