ve skále zase

ve skále zase

Anotace: ... v brnění ...

.
ve skalním masívu
na tepnách času
schází se po věky
ochránci vesmírů
vyzkoušet své luky

své kuše
pro krásky
Venuše

Gea nás zrodila

netuše
nelásku
tvé duše

Amory na kluky
na brusu na míru
miluji navěky
zkrátilas do pasu
v brnění posledním

z bílého alabastru

bojuješ
rozeklaná
svým jazykem
dáma samá a zase
pouhé deja-vu vzdáváš se

svým pocitům
žhavé touze
osude
až překročím tě
nebudeme
pouze

rozplyneme své sny
ve strouze
Klikatici
doširoka
v nici
.
Autor a_tao, 09.06.2009
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: Lota, Churry, Házté, isisleo, Psavec, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*
vnímáme v úžasu
vnímáme všemi smysly
a přece nestačí to
ale kdo ví to
že existují
nici ?
*

19.06.2009 23:37:00 | Lota

..st !

11.06.2009 23:56:00 | Házté

....ale není větší utrpení než nevědět, k čemu se rozhodnout..

09.06.2009 20:40:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí