Tvá tvářička

Tvá tvářička

Anotace: O pěkné tvářičce :)

Když Ti pošlu smsku u srdíčka mě to hřeje,
protože si představím,jak si ji čteš a Tvá tvářička se krásně směje.
Ta tvářička co se mi tak líbí,
ta tvářička co mi tolik chybí.
Tu tvářičku na kterou bych se moc rád díval,
tu tvářičku,kterou bych tak rád s láskou líbal.
Protože Tvá tvářička je tolik sladká,
na dotek je velmi hladká.
Tvá tvářička je na pohled velmi krásná,
když ji vidím,tak mé srdíčko štěstím jásá.
Autor KalliPaul, 09.06.2009
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná :)

14.06.2009 21:46:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí