Válka pocitů

Válka pocitů

Anotace: Nekdy je opravdu tezke popsat vsechno, co clovek citi

Sbírka: Naděje umírá první

Na stěně tvůj obraz visí
ve mně zvláštní pocity se mísí
Láska vede válku s nenávistí
pravda stojí v ringu se lstí
Nadšení má nepřítele v zlobě
jejich souboj svádím v sobě
Smutek uštědřuje rány radosti
krutost se postavila lítosti
Beznaděj čeká v ústraní
až víru svými drápy poraní
Pláč zahalil smích slzami
nezdá se ti, že jsou jako my?

Tak ať už skončí válka pocitů
přeju si, ať se mnou jsi tu
Jeden druhému šanci dejme
už ani minutu nečekejme
Pak třeba smutek začne s radostí tancovat
a nenávist začne lásku milovat
Autor Matty09, 09.06.2009
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: mexx, Le ver luisant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké,moc se mi to líbí!:)

12.06.2009 20:08:00 | blbeček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí