Ty říkáš, ty chceš! Ale.... Co já?

Ty říkáš, ty chceš! Ale.... Co já?

Anotace: You say, you want! But... What I?

Jaké to bylo nemilé překvapení,
když už vášeň mezi námi není.
Rozděluje nás tvoje práce,
já mám čas, a proto ptám se...

Jsem odsouzena k tomu prožít prázdniny sama?
Bez tebe?
Ty říkáš, ty chceš! Ale... Co já?

Myslel jsi někdy na mě?
Chybím ti, jak jsi vždy říkal?
Už asi ne.
Já jsem zůstala ve tmě.

Dříve smích,
teď pláč...
Dříve procházky
srdce mi svázaly tvé pásky.

Jsem sama.
Autor Taya, 09.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí