Lanitae

Lanitae

Anotace: Vzkaz mé nejdražší

Ahoj skřivánku
každé ráno zpíváš
abys rozveselil srdce
kamenné,svou písní
lásky
lásky nevýslovné
k člověku
ničím nezkalené,
nezlobíš se na mě?
Snad trošičku
snad trošičku
váháš zda stín je stínem
a slunce sluncem,
co zalít tě má světlem
a nebo tmou?
Váháš mezi čtvercem,kruhem
kamennými mosty
přes řeku
co chvátá uchvátit tě
na pláž vymrštit a vyvrhnout
abys schla v poledním
slunci
slunce ve vlasech
slunce ve vlasech
slunce ve vlasech
moje slunce
Autor Uldor, 31.10.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí