Mladý, krásný, úspěšný

Mladý, krásný, úspěšný

Anotace: Az se desim, co to ze me vylezlo.

Sbírka: Naděje umírá první

Jsi mladý, krásný, úspěšný
ale nač jsou ti tyhle přívlastky
když musíš sdílet osud úděsný

Nač jsou ti všechny úspěchy
nač jsou ti peníze a požitky
když nenacházíš útěchy

Život ztrácí svoje kouzlo
svět stal se ti vězením
teď necítíš dobro, jen zlo

Každé další ráno bolí víc a víc
ztrácíš rozum, ztrácíš naději
cítíš jenom jedno velké nic

Ztrácíš cíl, sešel jsi s cesty
chceš se ukrýt před tím nic
utíkáš, bloudíš mezi městy

Jakoby zhroutil se ti svět
v krásné jarní zahradě
jsi jak černé růže květ

Čekáš, že se něco změní
co zkusit nadobro odejít
tak se neboj, nic to není
Autor Matty09, 12.06.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Duhová, maedison
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nejsem expert na slovní vyjádření a upřímně nerada píšu komentáře...moc mi to totiž nejde ale tohle eště napsat zvládnu: hezké,čtivé,líbila se =)

13.06.2009 11:27:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí